Merhaba siteme hoş geldiniz. Sitemde Matematik, Fizik, Geometri, Kimya, Felsefe, Bilim, Teknoloji, Web Tasarım, Kodlama, Genel Kültür... gibi hayata dair bir çok alanda içerik bulabilirsiniz. Öğrendiğim veya bildiğim şeyleri paylaşmaktan zevk ve onur duyarım. Bilgiyle kalın!

KARTAL LGS ÖZEL DERS

KARTAL'da öğrenci evinde LGS'ye (Liselere Giriş Sınavı) yönelik birebir Matematik, Fen ve Teknoloji dersleri vermekteyim. Şimdiye kadar yüzlerce öğrenciye özel ders verdim. LGS hazırlıkta hatırı sayılır başarılarım bulunmakla birlikte öğrencilerimden/velilerimden referans verebilirim. LGS üzerine bir çok çalışmam var, bunlar arasında kendi hazırladığım sorular ve ayrıca soru çözüm videolarım bulunmakta. Yıllarca bir çok kurumda çalıştıktan sonra şimdi sadece özel ders vermekteyim.


Sınırlı sayıda (max 10) öğrenci kabul ediyorum. Ders dışında ki zamanımı daha çok kitap, fasikül ve soru bankası, ders videoları hazırlama gibi çalışmalarda harcamaktayım.
Öğrencilerime piyasada ki seçkin kaynaklardan hazırladığım pdf dökümanları sunuyorum. Böylece görmedikleri soru tipi kalmasın istiyorum.

T. 0532 282 3993 


Tag: istanbul, kartal, lgs, lgs özel ders, lgs matematik, lgs fen ve teknoloji