Merhaba siteme hoş geldiniz. Sitemde Matematik, Fizik, Geometri, Kimya, Felsefe, Bilim, Teknoloji, Web Tasarım, Kodlama, Genel Kültür... gibi hayata dair bir çok alanda içerik bulabilirsiniz. Öğrendiğim veya bildiğim şeyleri paylaşmaktan zevk ve onur duyarım. Bilgiyle kalın!

Kim eğitimli olmak ister ki!

Eğitim uzun vadeli planlar içerisine girebilecek bir konu iken günü birlik kararlar neticesinde eğitimlilerin işsiz, yardıma muhtaç; kurnazların, fırsatçıların, suça bulaşmışların, yalakaların zengin olduğu ülkemizde kim eğitimli olmak ister ki!

Eğitim öyle önemsiz bir halde ki yaşanan bu değer kaybının kısa vadede telafisi yok gibi. Bir kaç nesil harcanmak zorunda kalınacak ne yazık ki. Günümüzde teknolojinin ve buna bağlı ekonomik, kültürel, sosyal değişimi ve değişim hızını göz önüne aldığımızda bu ülkenin akıbeti açısından çok büyük sonuçlar yaratacaktır. Yüzümüzü kısa sürede köşeyi dönmeye çalışanların talanına çevirdik. Bu öyle bir talan ki kaybedilenlerin telafisi ne yazık ki mümkün değil. Öğrenciler artık alınan eğitimin maddi ve manevi kazanımlarını büyüklerinden görüp bilerek tecrübe edebiliyor ve buna göre yol haritası belirliyorlar ki doğrusu da bu. Gençlerini kaybeden milletler herşeylerini kaybetmeye mahkumdurlar...